Alles over het mesTim HaywardMesscherp is een liefdesverklaring aan het begeerlijkstegereedschap uit de keuken.Het koksmes is een pareltje van vorm en functie, zowel een onmisbaargebruiksvoorwerp als een uiterst verfijnd ontworpen object.Via interviews met messenmakers, chef-koks en verzamelaars endoor zich zelf te wagen aan het maken van een mes, onderzoekt TimHayward hoe de relatie tussen kok en mes de vorm en geschiedenisvan het mes heeft bepaald en ook de manieren waarop we koken eneten in de hele wereld heeft beïnvloed.Van prachtige damastmessen tot Chinese hakmessen, klassiekeSabatier- en sushimessen, Messcherp is een fascinerende gids over40 verschillende messentypes, elk met zijn eigen, unieke verhaal,met gedetailleerde beschrijvingen en schitterende foto's.Rijk geïllustreerd met praktisch advies over het verzorgen vanmessen, snijden, slijpen en opbergen.
Al verkrijgbaar vanaf € 9,90.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 9,90 | Bestellen |
Na Koken op de Big Green Egg is er nu het tweede officiële kookboek voor de Big Green Egg. Big Green Egg Feest! bouwt voort op de basisvaardigheden en laat zien hoe veelzijdig de EGG is. Succesauteur Tim Hayward ontwikkelde meer dan 85 heerlijke recepten...