Een culinaire reis door Mexico: 100 authentieke recepten Ontdek de culinaire schatten van Mexico en haar zeven regio's in meer dan 100 unieke gerechten. In Mi cocina neemt Rick Martínez je mee op een culinaire reis door Mexico - die begint in Mexico Stad en verder gaat langs 32 staten, 156 steden en meer dan 20.000 heerlijke kilometers aan verhalen en recepten. - 100 verrassende recepten uit heel Mexico - van salsa's, taco's en ceviche tot rijst, tamales en mole - met prachtige foto's en verhalen Met dit boek brengt Martínez een persoonlijk eerbetoon aan de schoonheid en overvloed van Mexico - waar de wortels van zijn familie liggen. Hij brengt de regionale identiteit van Mexico tot uitdrukking met gerechten als Oaxaca's mole coloradito (gemaakt met pasilla-chili's, gedroogd fruit, noten, zaden en bitterzoete chocolade) en tacos de capeados (gefrituurde vistaco's in maïsmeelbeslag met papaya en tomatillo); een gerecht dat zo kenmerkend is voor de kuststreek Baja. 'Een fantastisch kookboek vol authentieke recepten, opgedeeld naar de Mexicaanse regio's. Culi-tripje Mexico, ándale!' - DELICIOUS. ' Mi cocina laat zien hoe veelzijdig de Mexicaanse keuken eigenlijk is, en dat er meer tussen hemel en aarde is dan taco en quesadilla. Zalig allemaal!' - VISION 'Als je bij de Mexicaanse...
Al verkrijgbaar vanaf € 34,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 34,99 | Bestellen |