In dit schitterende boek heeft Antonio Carluccio – de godfather van de Italiaanse keuken – meer dan 300 van zijn lekkerste recepten verzameld en zo de allerbeste gerechten van Italiaanse bodem bijeengebracht. Dit bijzondere boek neemt u mee op een culinaire reis door Italië. Antonio’s simpele, positieve en nuchtere benadering van koken speelt hierbij een belangrijke rol. Elk aspect van de Italiaanse maaltijd – antipasti, insalate, zuppe, pasta, dolci etc. – komt aan bod en verrukkelijke gerechten uit vrijwel iedere culinaire regio van Italië passeren de revue. De indrukwekkende fotografie en Antonio’s karakteristieke stijl en verhalen maken Antonio Carluccio – Mijn beste Italiaanse recepten tot een onmisbaar werk voor iedere liefhebber van de Italiaanse keuken.
Al verkrijgbaar vanaf € 129,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 129,95 | Bestellen |
Antipasto ('voor de maaltijd') speelt een belangrijke rol in de opbouw van een Italiaanse maaltijd; die van eetlustopwekker. Het gerechtje stimuleert de maagsappen en bereidt het gehemelte voor op grotere dingen die komen gaan. De meest traditionele antipastoschotel...
Dit is het natuurlijke vervolg op het succesvolle Antonio Carluccio's Passie voor groenten. Het weerspiegelt jaren van intense belangstelling voor en grondige kennis van voedsel uit het wild - variërend van brandnetels en wilde appeltjes tot truffels,...