Een uitgebreide inleiding waarin alles staat over voorbereiding en kooktechnieken - van perfecte chips en een luchtige puree tot aardappelwaaiers. U krijgt tevens goede adviezen over het bewaren van aardappelen en over het kiezen en gebruiken van het juiste keukengerei.In meer dan 150 heerlijke recepten wordt de veelzijdigheid van de aardappel duidelijk in gerechten die soms traditioneel, dan weer verrassend zijn - serveer de beste vispastei aller tijden of knapperige hahs browns; geef als voorgerecht een pikante aardappelsoep met kool en chorizo; of probeer de heerlijke aardappelfrittata met chilipepers of een puntje kleurig aardappel-cranberrybrood
Al verkrijgbaar vanaf € 29,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 29,95 | Bestellen |
In dit boek vindt u alles wat u moet weten over het zelf maken van ijs. Probeer eens een van de 500 geweldige creaties, waaronder klassiek roomijs, sorbets, Italiaanse gelatos, waterijsjes en granitas, ijsdesserts, kindvriendelijke traktaties en overheerlijk...