Een unieke verzameling heerlijke, authentieke curry's uit alle delen van het Indiase subcontinent, Thailand, Myanmar, Vietnam, Maleisië, Indonesië en de Filippijnen. De uitgebreide inleiding besteedt aandacht aan de culturen in India en Zuidoost-Azië. Door de beschrijving van de bereidingswijze en het gebruik van de belangrijkste ingrediënten - kruiden, specerijen en aromaten, kerriepoeder en currypasta - zult u de kunst van de bereiding van curry's ontdekken. Meer dan 150 traditionele recepten van vegetarische, vlees-, kip- en viscurry's, rijstgerechten, noedels en broodsoorten, tafelzuren, chutneys, raita's en sambals. Elk recept is voorzien van een kleurenfoto en stap-voor-stap instructies.
Al verkrijgbaar vanaf € 38,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 38,50 | Bestellen |
Verrukkelijke authentieke recepten die het beste van de Indiase keuken bevatten, van de tandoorigerechten uit Punjab tot de luxueuze gerechten uit Centraal-IndiaIn de omvangrijke inleiding wordt uitvoerig ingegaan op de invloeden van de ligging, het klimaat,...