Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Natuurlijk Oostenrijk
 

Natuurlijk Oostenrijk

Laura de Grave

De Oostenrijkse keuken, wat houdt dat in? Dat vroeg culinair journalist Laura de Grave zich ook af voordat ze op haar elektrische motor sprong om de regionale diversiteit in de negen provincies te proeven. Naast berghutklassiekers als Kasespatzle en Kaiserschmarrn ontdekte ze de verrassende rijkdom van de Oostenrijkse keuken, van boer tot bord. Met ruim een kwart biologische landbouw loopt Oostenrijk voorop in de Europese Unie, en heeft in vele opzichten een op de natuur gebaseerde keuken waarin lokale specialiteiten centraal staan. Producenten en chefs bewerken deze producten tot traditionele, maar tegenwoordig ook moderne gerechten. Laura’s oordeel in twee woorden: ‘Een schatkist.’ Proef zelf mee van de producten en gerechten die Oostenrijk culinair op de Europese kaart zetten en reis mee langs boeren, producenten en chefs.

Al verkrijgbaar vanaf € 30,-.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 30,- Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Dutch Cookbook
 

Dutch Cookbook

If you think that the Netherlands is the ultimate underdog when it comes to all things culinary, think again! From Limburg flan, Zeeland mussels and mustard soup from Groningen to Gouda cheese, seaweed and wild oysters, the Netherlands boasts an amazing...

€ 14,50
Meer info

 
Afbeelding van Lekker lokaal
 

Lekker lokaal

In het kookboek Lekker lokaal laat culinair journalist Laura de Grave zien hoe je vegetarisch en simpel kunt koken met heerlijk lokale producten, mét een moderne en creatieve twist.In Lekker lokaal laat Laura de Grave zien dat ons land een goudmijn is...

€ 15,-
Meer info

 
Afbeelding van Naturlich Osterreich
 
€ 30,-
Meer info

Bol Sale 2024
Bol Sale 2024