Nigella Lawson verstaat niet alleen de kunst om voortreffelijk te koken, maar kan daar ook met verve over schrijven. Haar recepten zijn gevarieerd, van eenvoudig en snel tot traditioneel en uitgebreid. Ze geeft recepten voor bij de televisie, voedzame kindermenu's, menu's voor regenachtige dagen, diners voor een tafel vol gasten en recepten voor een 'slow cook weekend'. En wat te denken van een hoofdstuk als Kitschkoken? In Nigella bijt staan haar inmiddels legendarische recepten voor ham in Coca-Cola, de pastei van oma Lawson en de chocoladewolkentaart. Kortom: veel kookplezier!Nigella Lawson (1960) is een culinaire en literaire sensatie en wordt beschouwd als een van de beste en invloedrijkste food writers van dit moment. Ze geniet een sterstatus als kok, schrijfster en televisie-persoonlijkheid. Haar eerste boek Hoe te eten werd door iedereen bejubeld en werd uitgeroepen tot kookboek van het jaar. Daarna verscheen Voor altijd zomer, Hoe word ik een goddelijke huisvrouw en Feest.
Al verkrijgbaar vanaf € 24,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 24,95 | Bestellen |
Met Nigella bakt liet Nigella Lawson, lang voor televisieprogramma’s als Heel Holland Bakt, honderdduizenden thuiskoks het genot van het bakken herontdekken. In deze bakbijbel onthult ze de geheimen van hartige en zoete taarten, muffins en macarons,...
Voor Nigella Lawson, de koningin van de thuiskeuken, draait eten om herinneringen, 'Bij mij aan tafel' is daar een afspiegeling van. Het bevat recepten van de gerechten die ze at in haar jeugd, het eten dat ze bereidt voor vrienden en familie, kortom:...
Kookkoningin en foodwriter Nigella Lawson deelt haar favoriete recepten om thuis te koken voor je vrienden en familie, van simpel en snel tot comfort foodVoor Nigella Lawson draait eten om herinneringen, 'Bij mij aan tafel' is daar een afspiegeling van....