Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Nog Beter Koken Met De Perfecte Kok Met Cd
 

Nog Beter Koken Met De Perfecte Kok Met Cd

Marcus Polman

Hoe snipper je een uitje zonder tranen? Hoe braad je een braadstuk precies rare of juist medium? Hoe houd je je messen scherp? In Nog beter koken met De Perfecte Kok ging journalist Marcus Polman op zoek naar antwoorden op deze, en nog vele andere culinaire kwesties. Hij kreeg privéles bij driesterrenkoks Cees Helder en Sergio Herman die hun keukentrucs en een aantal recepten prijsgaven. Samen met Jonnie Boer (eveneens ***) maakte hij Jonnie's wereldberoemde lamsnekje. Ook liep hij stage bij de 'kokkiesopleiding' in The College Hotel om te werken aan de noodzakelijke perfectionering van zijn snijtechnieken. Het resultaat is een basiskookboek vol praktische tips en trucs die iedere thuiskok zou moeten kennen. Uiteraard zijn ook recepten opgenomen, in de vorm van overzichtelijke stappenplannen, van een klassieke uitsmijter tot côte du boeuf.Toon minderRecensie(s)Het eerste hoofdstuk is gewijd aan kookgerei en -apparaten, vaak met merknaam of naam van fabrikant en advies van specialisten. Hierna de hoofdstukken, ingedeeld naar ingredient: vlees en gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, olien en vetten, aardappelen, pasta en rijst, eieren en groente, kruiden, specerijen en andere smaakmakers. Elk hoofdstuk opent met "Hoe kies/ herken/ koop ik mijn/ de beste..." (aardappel, vis etc.),...

Al verkrijgbaar vanaf € 10,-.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 10,- Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Handboek voor de perfecte steak
 

Handboek voor de perfecte steak

Een biefstukje bakken kan iedereen. Maar hoe bak je dé perfecte steak? Culinair journalist Marcus Polman ging op onderzoek uit. Hij sprak met ambachtelijke slagers, eco-boeren, chef-koks en andere culikenners. Hij keek letterlijk in de keuken van beroemde...

€ 19,99
Meer info

Bol Sale 2024
Bol Sale 2024