* Olie & azijn: kruiderijen en conserveermiddelen die al sinds mensenheugenis gebruikt worden. * Alles over de bereiding van azijn en het aromatiseren van olie met specerijen, kruiden, bloemen of vruchten. * Geraffineerde gerechten met azijn & olie: talloze nieuwe recepten voor meer dan alleen maar slasaus * Ook minder bekende toepassingen: azijn en olie als cosmetische wonderdoeners en natuurlijke geneesmiddelen.
Al verkrijgbaar vanaf € 15,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 15,95 | Bestellen |
Ontdek hoe lekker soepen en gazpacho's kunnen zijn en welke eindeloze mogelijkheden ze bieden. Met de duidelijke recepten uit dit boek is de bereiding heel eenvoudig. Kun je niet kiezen uit al die prachtig gefotografeerde gerechten, bedenk dan hoeveel...
Sla dit boek open en ontdek de veelzijdigheid van dips! Dipsauzen zijn onmisbaar bij het aperitief. Laat uw gasten dippen met rauwkost, chips, reepjes geroosterd brood of groentespiesen en u creƫert meteen een gezellige sfeer. Of u ze nu serveert...
Sla dit boek open en ontdek de veelzijdigheid van mousses! Mousses zijn gemakkelijk te bereiden en kunnen steeds mooi gepresenteerd worden. Het zijn eenvoudige, lichte gerechtjes voor elke gelegenheid en ieders smaak. In dit boek staan tal van recepten...