Wijn mag je nooit schudden. Rood moet warm, wit moet koud. Je hebt goede en slechte jaren. Wijn proeven is aan deskundigen voorbehouden. Allemaal onzin. Veel wijnkennis berust op misverstanden. Een fles een uur tevoren ontkurken is nergens voor nodig. Er mag best een ijsblokje in de wijn. En belangrijker dan 'appellation contrôlée' is de naam van de wijnboer.
Al verkrijgbaar vanaf € 14,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 14,95 | Bestellen |
Een wijn die naar hondenvoer ruikt.Een wijn uit de slagvelden van de Eerste Wereldoorlog. De beste wijn van Albert Heijn. De dure wijnen van Weil. Vézelay: lekkerder dan chablis. Heerlijke rode Oostenrijkse wijn. Echte cider. De wijn van Giscard d'Estaing....
Alles wat u altijd wilde weten over wijn, maar nooit durfde te vragen. Nu ook in handige dwarsligger. Van Afdronk en Argentinië tot Wijnkaart, Zuid-Afrika en Zunigheidsdopjes. In alfabetisch gerangschikte, korte en erudiete verhaaltjes komt alles aan...
40% meer wijnen dan in editie 2014 ‘De proefnotities van Nicolaas Klei ontlokken al jaren kreten van enthousiasme aan een ieder die van wijn houdt. Zo liet ook Remco Campert zich recentelijk lovend uit over de gids: ‘Ik benijd de wijndeskundigen....