Wie herinnert zich het niet: oma op een verjaardag aan haar advocaatje, de gehaktbal op woensdag en de borstplaat en de taaitaaipoppen met Sinterklaas? En waar verlangen Nederlanders naar als ze in het buitenland zijn? Precies: drop, een bruine boterham met kaas en een glas melk. Daarnaast ondergaan traditionele producten die in de vergetelheid dreigden te raken momenteel een herwaardering. Balkenbrij, bloedworst, meikaas, pastinaak en andere producten van onze 'culinaire monumentenlijst' winnen weer snel terrein. In Onze smaak worden deze en vele andere typisch Nederlandse producten - in totaal 150 - beschreven door de top van de Nederlandse culinaire journalistiek.
Al verkrijgbaar vanaf € 16,06.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 16,06 | Bestellen |
De beste aardbeirecepten om heerlijk van te genieten:* verrukkelijke taarten, frisse toetjes en fruitige jams* origineel en liefdevol vormgegeven - een leuk geschenkidee!
Elk jaar weer kijken liefhebbers van de koningin der groenten er reikhalzend naar uit: het aspergeseizoen! Wit of groen, met asperges is het steevast genieten. In dit boek vindt u de lekkerste recepten met deze voortreffelijke groente - van romige aspergesoep...
Kookkunstjes De nieuwe reeks Kookkunstjes, bestaande uit maar liefst zes titels, herbergt tal van zeer originele recepten op uiteenlopend gebied. Stuk voor stuk echte traktaties. Per titel 50 kaarten met evenzovele smaakvolle recepten in een handig blikken...