Als Jeroen De Pauw zijn neus volgt, komt hij altijd op lekkere plaatsen terecht. Dat bewijst de televisiekok in dit nieuwe kijk-, kook- en belevingsboek. Hij doorkruist Vlaams-Brabant op zoek naar rasechte streekproducten: de zachtzure geuze in het Pajottenland, heerlijk zoete chocolade & tafeldruiven uit de Dijlevallei, Hagelandse wijn en Leuvens bier, vleesspecialiteiten van ambachtelijke beenhouwerijen, kaas, grondwitloof en veel meer. Je maakt samen met hem kennis met de producenten achter al dat culinair genot. Een ontdekkingstocht om van te smullen. En dat doet hij natuurlijk ook. Jeroen gaat in zijn keuken aan de slag met al die Vlaams-Brabantse ingrediƫnten. Hij trakteert je op 45 verrassende recepten met een toets puur Vlaams-Brabant. Ontdek ook de adresjes waar je de streekproducten kan kopen, proeven en beleven, naast heel wat tips voor leuke uitstapjes, leuke activiteiten, bezienswaardigheden, fiets- en wandelroutes in Vlaams-Brabant. Kortom, ontdek samen met Jeroen onze straffe streek! 247 pagina's
Al verkrijgbaar vanaf € 9,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 9,95 | Bestellen |
Jeroen De Pauw grijpt terug naar de belangrijkste inspiratiebronnen uit o.a. zijn kindertijd, kookstages en reizen die hem gevormd hebben tot de topchef die we vandaag kennen.;;;Een trendy en persoonlijk kookboek van rock-'n-roll-tv-kok Jeroen De Pauw;;;Meer...
Pesto van radijsloof met ricotta, gepekelde venkelstelen, met koffiedik gestoofde groenten... Wat als we onze maaltijden meer diepgang zouden geven met ingrediƫnten die we meestal links laten liggen?RECEPTEN VOOR ELKE DAG ZONDER VERSPILLING Pesto van...