Over Koken is een handzaam opzoekboekje, een culinaire vraagbaak. Het geeft alle informatie over keukengereedschap en -apparatuur, maten en gewichten, de ijzeren voorraad, etiketten, keurmerken en voedselveiligheid. Daarnaast bevat Over koken alle benodigde informatie over levensmiddelen, zoals een seizoenskalender en bereidingswijzer voor groenten en fruit, braad- en baktijden voor vlees en schoonmaaktechnieken voor vis, schaal- en schelpdieren. Alle keukenbegrippen kunnen worden teruggevonden in het culinaire ABC.
Al verkrijgbaar vanaf € 11,24.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 11,24 | Bestellen |
Je hoeft geen gezondheidsfreak te zijn om te kiezen voor vegetarisch. Steeds meer mensen koken dan ook een of meerde keren per week zonder vlees. Begrijpelijk, want vegetarisch kan heerlijk zijn!Dit boek staat boordevol heerlijke recepten zonder vlees...
Wat maakt asperges zo bijzonder? Zo anders dan anders? Zo zelfs, dat er een compleet boek aan wordt gewijd? Is het de smaak, het korte (vollegronds)seizoen, de vorm, de voedingswaarde, de geneeskundige of een andere, geheimzinnige, libidoverhogende kracht...
Al 75 jaar is Hét Margriet kookboek het basiskookboek. Dit boek geeft duidelijk antwoord op vragen als: hoe kook je aardappelen, hoe maak je boontjes en hoe bak je een appeltaart? Daarnaast biedt het volop praktische informatie over groenten, kruiden...