Veel mensen hebben nauwelijks tijd om zelf brood te bakken, terwijl het toch zo leuk is om bijvoorbeeld samen met de kinderen deeg te kneden en brood of pizza’s te maken. Daarom heeft Ursula Ferrigno, bakker én moeder, in dit boek haar favoriete ‘snelle’ brood- en pizzarecepten opgenomen. De technieken die Ursula hanteert kosten weinig tijd, maar resulteren in heerlijke broodgerechten. Dit boek bevat niet alleen recepten voor klassiek brood, maar ook voor brood dat van nature ‘snel’ is, zoals platbrood en pizza. Uiteraard ontbreken de hartige taarten en de zoete broodjes niet. Geniet van warme knapperige broodjes met camembert en paddenstoelen, pizza met rode ui en geitenkaas en focaccia met tomaat, ui en rucola.
Al verkrijgbaar vanaf € 64,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 64,- | Bestellen |
Aan de hand van 200 recepten geeft Ursula Ferrigno een masterclass in de Italiaanse kookkunst. Het maken van risotto, dressings, deeg, verse pasta en typisch Italiaanse marinades zijn onderdeel hiervan. Niet alleen aan het bereiden van de gerechten is...