Al verkrijgbaar vanaf € 18,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 18,95 | Bestellen |
Met prachtige foto’s en heldere stap-voor-stap tekeningenAntonio Carluccio bereidt met verse, Italiaanse ingrediënten overheerlijke pasta’sDe Italiaanse chef-kok verheft het pasta-maken tot ware kunstZowel soepen, hoofdgerechten, salades en desserts...
Grüner Veltliner en Ausbruch uit Oostenrijk, Tokaj uit Hongarije, Pinot Noir uit Roemenië, Cabernet Sauvignon en Chardonnay uit Bulgarije...Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de verrukkelijke wijnen die tegenwoordig in de Donaulanden worden gemaakt....
Mijn passie voor koken is Mark Sargeants inspirerende eerste solokookboek. In dit zeer persoonlijke boek gebruikt Mark zijn Michelinsterkwaliteiten om nostalgische, klassieke, leuke en nieuwe gerechten te laten zien.Dit boek is gericht op de goedkopere...