Pasta. Het is de nationale trots van Italië, waar ze het ook wel liefkozend 'architectuur voor de mond' noemen. En terecht, want er is geen gerecht waarmee je zoveel kunt variëren als pasta. Bovendien is elke vorm zo uitgedacht dat hij een perfecte eenheid vormt met de saus. In dit boek leer je verrukkelijke verse pasta én saus te maken. Maak klassiekers als spaghetti carbonara en ontdek verrassende variaties zoals tagliatelle met geroosterde pompoen en walnoten.
Al verkrijgbaar vanaf € 10,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 10,99 | Bestellen |
Alles ziet er lekkerder uit op een sfeervolle houten plank. Dit boek staat vol ideeën voor 12 royaal gevulde themaplanken, steeds met een combinatie van zelfgemaakte en slim ingekochte delicatessen. Probeer de klassieke tapasplank of de Japanse plank,...
Zelf gebakken taarten, koekjes, cake en broodjes zijn ultieme blijmakers! In dit boek vind je een verzameling van het mooiste klassieke gebak uit Nederland. De enige echte appeltaart, boterkoek, saucijzenbroodjes... Recepten die op het repertoire van...
Hollands is hip! Gelukkig (her)ontdekken we steeds meer onze prachtige streekproducten en onze vier seizoenen met elk zijn eigen charme. Dit boek is een ode aan al die mooie ingrediënten van eigen bodem. De 35 lekkerste Nederlandse recepten zijn hierin...