Pasta is al eeuwenlang populair in al zijn vormen: geribbeld, gekruld, lang, kort, fijn, hol, plat...Ontelbare recepten zijn het resultaat van die diversiteit: ovenschotels, salades, gerechten met groenten, pasta in saus, bij vlees, vis of zeevruchten, noedels in soep... In dit boek vindt u een heleboel recepten: trendy gerechten en traditionele klassiekers om met de hele familie van te smullen, snelle hapjes en onverwachte combinaties om uw vrienden mee te verrassen. Wat dacht u van zelfgemaakte gnocchi alla romana of de klassieke lasagne bolognese? Of proeft u liever eens bruine pasta met basilicum en ansjovissaus? U kunt ook kiezen voor een frisse salade zoals schelpjespasta met avocado en gerookte zalm of een soep met rundvlees en sojavermicelli. Caroline Darbonne is een culinaire duizendpoot: ze bedenkt nieuwe recepten, ze schrijft zowel kookboeken als boeken gewijd aan de gastronomie. Ze weet als geen ander hoe ze haar enthousiasme en passie moet overbrengen aan de lezer
Al verkrijgbaar vanaf € 10,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 10,95 | Bestellen |
In den beginne waren er wuivende graanhalmen. Toen kwam de mens die de graanhalmen transformeerde in pasta, in alle soorten en maten. Achter de bergen was de zee. In die zee bestond een wondere wereld van fauna. De mens plukte deze vruchten van de zee,...
Dit boek biedt een ruime keuze aan heerlijke recepten die gemakkelijk te bereiden zijn, zodat u in een handomdraai een heerlijke pastamaaltijd op tafel kunt zetten. De recepten zijn een welkome aanvulling op uw culinaire boekenplank. In dit boek vindt...
In den beginne waren er wuivende graanhalmen. Toen kwam de mens die de graanhalmen transformeerde in pasta, in alle soorten en maten. Achter de bergen was de zee. In die zee bestond een wondere wereld van fauna. De mens plukte deze vruchten van de zee,...