PH 9715 is een tweedelig tijdsdocument over het bewogen en eigenzinnige leven van chef-kok Piet Huysentruyt. Het eerste deel van dit boekproject wordt een integrale heruitgave van het ophefmakende boek 'Eigentijds & Eigenzinnig' dat in 1997 verscheen. Dat boek verbaasde toen door zijn visionaire recepturen, zijn bijzondere opmaak en de verregaande culinaire fotografie van Tony Le Duc. Men sprak over fotografische 'foodporn'. Het tweede deel van PH 9715 is nieuw en gaat over identiteit, teamwork, respect, frustraties, zalig stinken naar stront, poten en kloten, en een West-Vlaams boertje. Piet Huysentruyt kookt samen met zijn jonge keukenbrigade volgens de nieuwste kooktechnieken in zijn nieuwe restaurant Likoké in het Zuid-Franse dorpje Les Vans, maar baseert zich vaak op de combinaties van ingrediënten die hij vroeger toepaste. De link met het eerste boek is nooit ver weg. Beeldend word je in dit tweede deel vaak op het verkeerde been gezet door het gebruik van fotografische trompe-l'oeils. En de ruwe natuur van de Ardèche is nooit ver weg. Gelimiteerde oplage van 2500 genummerde exemplaren
Al verkrijgbaar vanaf € 145,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 145,- | Bestellen |
In SOS Piet 3 bewijst de charmante chef nog maar eens met de handige stap-voor-stap techniek dat koken eigenlijk heel eenvoudig is. In SOS Piet 3 bewijst de charmante chef nog maar eens met de handige stap-voor-stap techniek dat koken eigenlijk heel eenvoudig...
De ultieme SOS Piet, onmisbaar in elke keuken In ruim 365 recepten toont Piet Huysentruyt op zijn vertrouwde manier, met duidelijke stap-voor-stap beschrijvingen, hoe je in de keuken te werk moet gaan. Hoe vermijd je veelgemaakte fouten en waar let je...