Piet Thielen, vier seizoenen in het Blokhuislt;br/gt;Paul Hagerlt;br/gt;lt;br/gt;Een culinaire ontdekkingsreis door vier seizoenenlt;br/gt;lt;br/gt;Een uniek boek met de favoriete recepten van Defensiekok Piet Thielen die hij drapeert met een sausje van persoonlijke en humoristische herinneringen.lt;br/gt;lt;br/gt;Piet geeft in dit boek zijn keukengeheimen prijs zodat ook u op topniveau kan leren koken. Lekkere lichte gerechten in de zomer, vleesvariaties met een stamppotje in de winter, asperges in de lente en wild in de herfst. Maar ook amuses, spooms en garnituren komen aan bod: niets is te gek. lt;br/gt;lt;br/gt;Dat moet je eigenlijk hebben meegemaakt… en dat kan! lt;br/gt;Want met dit boek kookt ook u de sterren van de hemel.lt;br/gt;lt;br/gt;De koklt;br/gt;Piet Thielen is al vijfendertig jaar culinair werkzaam bij Defensie. Een groot deel daarvan besteedt hij via Paresto aan de Koninklijke Militaire Academie in Breda. Velen hebben daar genoten van zijn kookkunsten, waaronder hoge gasten als Prins Bernhard en Koningin Beatrix. Hoewel Piet op vele exotische locaties heeft gekookt, blijft het Blokhuis in Breda zijn thuishaven. Door veel te experimenteren heeft hij zich ontwikkeld tot een keukenmeester van internationaal formaat. De kleurrijke Brabander heeft met zijn gastronomische...
Al verkrijgbaar vanaf € 39,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 39,50 | Bestellen |