SHORTLIST KOOKBOEK VAN HET JAAR 2017Pindakaas is véél meer dan fantastisch broodbeleg. Het bekende pindasmeersel doet het ook buitengewoon goed als smaakmaker. In gehaktballetjes of een Thaise curry, bijvoorbeeld. Of in cheesecake, over de popcorn of in lekker brosse pindakoeken. Om aan de slag te gaan met dit boek hoef je echt geen pindakaasverslaving te hebben. Al zou het zomaar kunnen dat die alsnog ontstaat...
Al verkrijgbaar vanaf € 49,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 49,95 | Bestellen |
Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten is een boek over stamppot, maar vooral een boek over plezier in de keuken. Bomvol informatie, weetjes en handige trucs. Over aardappelen...
Dit fijne, grote en - natuurlijk - duurzaam gedrukte boek staat vol geweldige stamppotjes, maar het is vooral een boek over plezier in de keuken. Ruim 200 pagina`s met: - meer dan veertig heel bijzondere stamppotrecepten - paspoortjes van ruim dertig...
Winnaar van de Gourmand Award voor het mooist geïllustreerde kookboek ter wereld! Hoe smaakt kruidnotenlikeur? Of toast met pepernotenpaté? En heb je ooit kruidige gehaktballen gegeten met kruidnoottiramisu als toetje? Maak van de noot een deugd verandert...