In veel populaire gerechten van keukens uit de hele wereld wordt op creatieve wijze gebruik gemaakt van specerijen, die de smaak van het hoofdbestanddeel versterken. De grote hoeveelheid verkrijgbare specerijen varieert van kruidig en zoet tot traanverwekkend heet en scherp. Naar wens kunt u met specerijen iets extra’s toevoegen aan een gerecht, of dat nu zoet of hartig is. De gerechten in dit boek zijn bestemd voor liefhebbers van pittige en kruidige gerechten van keukens over de hele wereld. Naast de klassiekers staan er in dit boek ook een aantal nieuwe, spannende recepten. U zult genieten van een revolutie op het gebied van smaak.
Al verkrijgbaar vanaf € 9,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 9,99 | Bestellen |
1001 GERECHTEN EENVOUDIG EN LEKKERDeltasHebt u zin in vlees, gevogelte of eerder vis? Wilt u vandaag een verfrissende maaltijdsalade of een vegetarische maaltijd klaarmaken? Of had u eerder aan deegwaren gedacht? In dit boek vindt u vast iets naar uw...
Handige kooktips Gerechten beter bereiden Mislukte gerechten redden Originele variaties op bekende gerechtenHoe bewaar je kruidenboter? Hoe marineer je lamsvlees? Hoe vermijd je dat pasta plakt? Wat is larderen? Dit handboek is een onmisbaar...
Quiches Hartige taarten Pizza´s Pannenkoeken Tortilla´s Omeletten Salades SandwichesAls u niet veel tijd heeft om te koken, als u alleenstaand bent en toch graag lekker eet of als u onverwacht gasten te eten krijgt, biedt...