Plantaardig koken is kinderspel. Ja, echt waar. Daar is dit boek nog maar eens het levende bewijs van. Bovendien is het ook goed voor je lijf en goed voor de planeet. Waar wacht je dus nog op om het ook eens te proberen? In deze kookbijbel verzamelt Annelies Van Mol 85 plantaardige recepten die telkens ook gluten- en lactosevrij zijn. Je vindt recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes – en uiteraard ontbreken overheerlijke desserts niet! Van veggie balletjes in tomatensaus tot plantaardige mac & cheese en van glutenvrije granola tot lactosevrije panna cotta. Annelies leert je hoe je kruiden en aroma’s slim kan combineren, zodat elk gerecht een kleine smaakbom wordt. Annelies Van Mol is de bezielster van traiteurzaak Plantbeest by Tartelies, gespecialiseerd in plantaardige gerechten. De zaak groeide uit tot een van de vaste waarden in Antwerpen. In 2020 bracht ze haar eerste boek Gezond zondigen en hartig genieten uit.
Al verkrijgbaar vanaf € 29,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 29,50 | Bestellen |
PLANTAARDIG is een unieke culinaire gids voor een rijk, smakelijk en volwaardig plantaardig eetpatroon. Ontdek hoe je heerlijk en eenvoudig kunt koken op basis van granen, bonen, wortelgroenten, groene groenten, zeegroenten en leer hoe je zelf groenten...
De basis - plantaardig baseert zich op een veranderend voedingspatroon waarbij dierlijke producten niet meer worden gebruikt en ons klassiek smaakpatroon wordt geëvenaard. Er is een beweging aan de gang om bewuster om te gaan met voeding voor een betere...
Wil je lekker en gezond koken, en tegelijkertijd zorg dragen voor de planeet? Dan is Gewoon plantaardig de inspiratiebron die je nodig hebt. We laten je kennismaken met de basisproducten die een glansrol spelen in de plantaardige keuken en met een reeks...