Pret à diner is dé persoonlijke gids voor het samenstellen van een menu waarmee je indruk maakt op je gasten. Met de recepten en tips van chef Estée Strooker laat je iedereen optimaal genieten van je culinaire inspiraties. Hoe plan je de boodschappen en hoe dek je de tafel? Op welke manieren serveer je de gerechten: shared dining of een vooropgezet gangenmenu? Je leert om een menu samen te stellen uit diverse gerechten met verschillende smaken en structuren, natuurlijk het liefst met seizoens- en streekgebonden ingrediënten. Bovendien staan in het hoofdstuk ‘Een tweede leven’ recepten waarmee overgebleven ingrediënten van je diner een tweede kans krijgen. Met behulp van Pret à diner zul je uiteindelijk met een voldaan gevoel zelf aan tafel plaatsnemen, om vervolgens alle complimenten te ontvangen en trots te zijn op je behaalde resultaat. ‘Estée is een power woman die het ambacht van koken met lokale ingrediënten al jaren promoot.’ – london loy ‘Koks die duurzaam koken – veel met groenten, weinig weggooien – er zijn er zoveel die het zeggen te doen. Maar chef Estée Strooker doet het echt.’ – mac van dinther in de Volkskrant
Al verkrijgbaar vanaf € 12,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 12,50 | Bestellen |
In dit kookboek laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je uiterst creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf,...
Koken zonder vlees of vis zit bij de meesten van ons gewoon nog niet zo in het systeem. Een keer een snelle salade voor jezelf is waarschijnlijk goed te doen, maar heel veel verder dan dat komen we vaak niet. Daarom biedt dit boek je eindeloze inspiratie...