Het mooiste en meest complete boek van Pascale Naessens Puur Pascale - Beter eten is beter leven, is het nieuwe boek van Pascale Naessens in een groter en luxueuzer formaat. Met meer foto's, meer uitstraling, meer recepten, meer lifestyle en meer wetenschappelijk onderbouwd voedingsadvies. Het is haar warmste en sfeervolste boek sinds ze in 2010 begon met het schrijven van kookboeken. Ze brengt haar levensstijl, die helemaal in het teken staat van gezelligheid en romantiek, prachtig in woord en beeld. Met gedekte tafels die getuigen van creativiteit en liefde voor de natuur, mooie gerechten en mooie keramiek. Pascale verwerkt pure en natuurlijke producten tot meer dan 75 eenvoudige, smaakvolle en gezonde gerechten. Dit zevende boek is het meest complete en vernieuwende van de reeks. Pascale Naessens leerde haar lezers dat ze volop kunnen genieten van lekker, voedzaam en gezond eten. Ze zette een hele beweging op gang die nog steeds groeit. Haar filosofie en recepten maakten haar tot de bestverkopende auteur in Belgiƫ, en ook in het buitenland groeit het aantal aanhangers. Ze is consulente in gezonde leefgewoonten en shiatsu-therapeute, en ze schrijft voor tijdschriften over voeding waarvoor ze voedingsexperts over de hele wereld interviewt. 'Vergeet calorieƫn, focus op de kwaliteit...
Al verkrijgbaar vanaf € 44,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 44,95 | Bestellen |
Velen willen gezonder eten, maar vragen zich af: hoe doe je dat? Hoe raak je gemotiveerd en vooral, hoe blijf je gemotiveerd? Het heeft weinig te maken met wilskracht maar veel met nieuwsgierigheid en inzicht. Ga aan de slag met dit boek en voor je het...
Box met boek Puur Pascale en set van vier bruine kommetjes. Exclusieve Puur Pascale Box bevattend: Boek Puur Pascale, het boek Voeding vandaag, folder Pure Olive Oil by Pascale Naessens, het tijdschrift Pascale Naessens Interior Stories en vier olijfkommetjes.
Beste lezer, Niemand weet beter dan u hoe belangrijk de titel en de cover van een boek zijn. Van 'Mijn pure keuken' over 'Nog eenvoudiger' tot 'Ik eet zo graag' : mijn titels verwoorden als het ware mijn visie op koken en eten. Zo ook mijn nieuwste titel...