In Puur Zeeland neemt topkok Sergio Herman de lezer mee op een culinaire ontdekkingstochtdoor een van Nederlands mooiste provincies. Lokale ingrdiënten en vernieuwende bereidingswijzen, het gebruik van exotische kruiden enn specerijen samen met oer-Zeeuwse producten maken eten bij restaurant Oud Sluis tot een unieke gebeurtenis. In de keuken van Sergio Herman staat versheid centraal; dit betekent dat hij vooral regionale en seizoensgebonden producten gebruikt. Gelukkig biedt zijn directe omgeving, Zeeuws Vlaanderen en de Zeeuwse eilanden, hierboor een overschot aan mogelijkheden.Druk: 3eTaal: NederlandsBindwijze: HardcoverISBN: 9789089890603Illustraties: aanwezig in kleurAantal pagina’s: 192Afmeting: 25 x 20 x 2 cmGewicht: 911 gVerschijningsdatum: maart 2011Uitgever: Terra
Al verkrijgbaar vanaf € 58,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 58,95 | Bestellen |
Eindelijk een gids die aandacht schenkt aan biologische restaurants in Nederland. De restaurants zijn ingedeeld naar provincie. De mate waarin met biologische producten - inclusief wijnen - wordt gewerkt is aangegeven, naast een indicatie van het prijsniveau....
1001 GERECHTEN EENVOUDIG EN LEKKERDeltasHebt u zin in vlees, gevogelte of eerder vis? Wilt u vandaag een verfrissende maaltijdsalade of een vegetarische maaltijd klaarmaken? Of had u eerder aan deegwaren gedacht? In dit boek vindt u vast iets naar uw...
Handige kooktips Gerechten beter bereiden Mislukte gerechten redden Originele variaties op bekende gerechtenHoe bewaar je kruidenboter? Hoe marineer je lamsvlees? Hoe vermijd je dat pasta plakt? Wat is larderen? Dit handboek is een onmisbaar...