Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Puur Zeeland
 

Puur Zeeland

Onbekend

In Puur Zeeland neemt topkok Sergio Herman de lezer mee op een culinaire ontdekkingstochtdoor een van Nederlands mooiste provincies. Lokale ingrdiënten en vernieuwende bereidingswijzen, het gebruik van exotische kruiden enn specerijen samen met oer-Zeeuwse producten maken eten bij restaurant Oud Sluis tot een unieke gebeurtenis. In de keuken van Sergio Herman staat versheid centraal; dit betekent dat hij vooral regionale en seizoensgebonden producten gebruikt. Gelukkig biedt zijn directe omgeving, Zeeuws Vlaanderen en de Zeeuwse eilanden, hierboor een overschot aan mogelijkheden.Druk: 3eTaal: NederlandsBindwijze: HardcoverISBN: 9789089890603Illustraties: aanwezig in kleurAantal pagina’s: 192Afmeting: 25 x 20 x 2 cmGewicht: 911 gVerschijningsdatum: maart 2011Uitgever: Terra

Al verkrijgbaar vanaf € 58,95.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 58,95 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Puur! Uit Eten
 

Puur! Uit Eten

Eindelijk een gids die aandacht schenkt aan biologische restaurants in Nederland. De restaurants zijn ingedeeld naar provincie. De mate waarin met biologische producten - inclusief wijnen - wordt gewerkt is aangegeven, naast een indicatie van het prijsniveau....

€ 12,50
Meer info

 
Afbeelding van 1001 Gerechten
 

1001 Gerechten

1001 GERECHTEN EENVOUDIG EN LEKKERDeltasHebt u zin in vlees, gevogelte of eerder vis? Wilt u vandaag een verfrissende maaltijdsalade of een vegetarische maaltijd klaarmaken? Of had u eerder aan deegwaren gedacht? In dit boek vindt u vast iets naar uw...

€ 24,75
Meer info

 
Afbeelding van 1001 Praktische Keukentips
 

1001 Praktische Keukentips

Handige kooktips Gerechten beter bereiden Mislukte gerechten redden Originele variaties op bekende gerechtenHoe bewaar je kruidenboter? Hoe marineer je lamsvlees? Hoe vermijd je dat pasta plakt? Wat is larderen? Dit handboek is een onmisbaar...

€ 17,75
Meer info

Bol Sale 2024
Bol Sale 2024