Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Rendang
 

Rendang

Maureen Tan

Indonesische stoofgerechten met vlees, vis en natuurlijk ook veel vegetarisch Wereldwijd gezien is Rendang een van de bekendste gerechten uit de Indonesische keuken. Op West-Sumatra, waar Rendang oorspronkelijk vandaan komt, is het echter geen gerecht, maar een bereidingswijze waarvan de verschillende stadia - van natte curry tot aan gekaramelliseerd en volledig ingekookt - eindeloos veel fantastische gerechten opleveren. Daarover gaat dit boek.In Rendang vind je traditionele, regionale stoofgerechten zoals ze bereid worden op Sumatra en mijn eigen recepten, met ingrediënten die ik graag gebruik. Denk aan de traditionele rendang daging, met rundvlees, maar ook allerlei andere stoofgerechten met vlees. Of een vegetarische rendang, met aardappels, jackfruit, krokant gebakken cassave, bonen, tofu, tempé en allerlei verschillende soorten groenten. Maar ook vis, schaal- en schelpdieren, gevogelte en orgaanvlees worden gebruikt - zo lang het eindresultaat maar echt héél lekker is.

Al verkrijgbaar vanaf € 32,99.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 32,99 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van De bijbel van de Indonesische keuken
 

De bijbel van de Indonesische keuken

Van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang: in De bijbel van de Indonesische keuken neemt Maureen Tan je mee naar alle uithoeken van de Indonesische archipel. Een smakelijke reis langs de bijzondere en verrassende eilandkeukens van Sumatra,...

€ 33,99
Meer info

 
Afbeelding van Java
 

Java

Het nieuwe kookboek van bestsellerauteur Maureen Tan. In Java duikt bestsellerauteur Maureen Tan nog dieper in de Indonesische keuken. De Javaanse keuken is die van haar ouders; het is de keuken waar ze mee is opgegroeid. 'Eten is bij ons in de familie...

€ 35,-
Meer info

Bol Sale 2024
Bol Sale 2024