Van de barbecue-boeken van Steven Raichlen zijn in Nederland en Vlaanderen al meer dan 100.000 exemplaren verkocht! In zijn langverwachte nieuwe boek Rook! neemt bestsellerauteur en barbecue-goeroe Steven Raichlen je mee in de wereld van het roken. In Rook! staat het roken van vlees, vis, gevogelte en groente centraal. Er wordt onderscheid gemaakt tussen warm-roken (kippers en ham) en koud-roken (zoals mozarella affumicata en Scandinavische zalm). Raichlen richt zich uitsluitend op het roken van gerechten - van gerookte vleeswaren en zeevruchten tot gerookte cocktails, specerijen en desserts. Je zult leren hoe je kunt variëren in verschillende rooksmaken, hoe je verschillende barbecues en rookkasten kunt gebruiken en dat de mogelijkheden voor gerookte gerechten eindeloos zijn, denk aan cheesecake, room, mayonaise, boter en ijs.
Al verkrijgbaar vanaf € 21,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 21,99 | Bestellen |
Een culinaire wereldreis langs 's werelds meest bijzondere barbecuehotspots met de meest uiteenlopende recepten en smaken om van te genieten!De beste BBQ-recepten ter wereld van Steven Raichlen is een barbecuereis die je alle hoeken van onze planeet laat...
Topkok en barbecuegoeroe Steven Raichlen staat al jaren aan de top van de internationale barbecuescene. Met Fantastische vleesrecepten voor een culinaire BBQ laat Raichlen zien dat je creatiever kunt barbecuen dan alleen met een spiesje of een hamburger....
Vegetarisch barbecueën vult een (vegetarisch) gat in de markt! Zodra het weer het toelaat komen overal de barbecues tevoorschijn. Maar wat leg je daar op als je geen vlees of vis eet? Een groentespies of een gepofte aardappel kan iedereen wel bedenken,...