Makkelijk te maken recepten voor snelle salsa’s, smakelijke relishes en zoete en hartige dips.Bevat klassiekers als guacamole en salsa verde, pittige en vurige chilisalsa’s, koele en romige dips en pikante relishes.Simpele technieken voor het klaarmaken van ingrediënten, met gebruik van verse smaakgevers en in de winkel gekochte sauzen.Meer dan 300 foto’s met stap-voor-stap series.
Al verkrijgbaar vanaf € 24,75.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 24,75 | Bestellen |
1001 GERECHTEN EENVOUDIG EN LEKKERDeltasHebt u zin in vlees, gevogelte of eerder vis? Wilt u vandaag een verfrissende maaltijdsalade of een vegetarische maaltijd klaarmaken? Of had u eerder aan deegwaren gedacht? In dit boek vindt u vast iets naar uw...
Handige kooktips Gerechten beter bereiden Mislukte gerechten redden Originele variaties op bekende gerechtenHoe bewaar je kruidenboter? Hoe marineer je lamsvlees? Hoe vermijd je dat pasta plakt? Wat is larderen? Dit handboek is een onmisbaar...
Quiches Hartige taarten Pizza´s Pannenkoeken Tortilla´s Omeletten Salades SandwichesAls u niet veel tijd heeft om te koken, als u alleenstaand bent en toch graag lekker eet of als u onverwacht gasten te eten krijgt, biedt...