Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Sergio kookt 2 - Van gember tot noot
 

Sergio kookt 2 - Van gember tot noot

Sergio Herman

Deel 2: van gember tot nootgember, griet, hert, inktvis, jonge prei, kalf, kervel, kokkels, krab, kreeft, lam, makreel, mosselen en noot.''Een van mijn favoriete bereidingen thuis is een kalfsentrecote met primeurgroenten. Zoek je inspiratie voor een feestelijk gerecht, dan raad ik je m'n cocktail van kreeft met pompoen aan.''Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.

Al verkrijgbaar vanaf € 16,49.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 16,49 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Sergio kookt 1 - Van aardappel tot fazant
 

Sergio kookt 1 - Van aardappel tot fazant

Deel 1: van aardappel tot fazantaardappel, aardbei, ananas, ansjovis, appel, asperge, bloedappelsien, chilipeper, courgette, doperwt, duif, ei en fazant.''Ik ga voor haalbare en creatieve recepten met dagelijkse producten. Probeer eens m'n toast met een...

€ 17,95
Meer info

 
Afbeelding van Sergio kookt 3 - Van oester tot zeetong
 

Sergio kookt 3 - Van oester tot zeetong

Deel 3: van oester tot zeetongoester, paddenstoel, pladijs, pompoen, quinoa, radijs, scheermesschelp, sint-jacobsschelp, tomaat, ui, venkel, winterpostelijn, xerez-azijn, yoghurt en zeetong.''Met schelpdieren kan je lekkere bereidingen maken. Ik ben gek...

€ 34,95
Meer info

 
Afbeelding van Op kot met Sergio Herman
 
€ 34,95
Meer info

Bol Sale 2024
Bol Sale 2024