Chocolade: de donkere verleiding! Dit boek is een ode aan een beminde lekkernij. Niet alleen de heilzame en amoureuze krachten van chocolade maar ook de verwerking van boon tot bonbon en het roemruchte verleden van de Nederlandse cacao-industrie komen in dit boek aan bod. Natuurlijk ontbreken ook de lekkerste chocoladegerechten niet: oer-Hollandse klassiekers, maar ook exotische combinaties. Van 'dat-kan-ik-ook!' tot 'kan-ik-dat-ook?' recepten: warme chocolademelk, heerlijke hartige gerechten met chocolade en sensuele chocoladetoetjes en taarten.
Al verkrijgbaar vanaf € 10,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 10,95 | Bestellen |
DE ASPERGE: het verhaal en de recepten, Edith van ZalingeEen lekkermakend boek vol weetjes en recepten van top-koks die de asperge het best tot zijn recht latenkomen.
Olijfolie is al meer dan 5000 jaar een van de belangrijkste producten in de Mediterrane keuken. Want dat dit vloeibare goud gezond is en zelfs medische wonderen kan verrichten, wisten de Grieken al. Smeren, masseren, baslemen, mengen, drinken... je leest...