Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Simple
 

Simple

Jeroen de Zeeuw

Chef Jeroen de Zeeuw, een nieuw culinair talent, laat je in zijn kookboek Simple zien hoe je thuis kan koken zoals in een hip restaurant. Met verrassend simpele ingrediƫnten en inspirerende recepten op restaurantniveau maak je met Simple: bistronomie voor thuis gegarandeerd indruk in je eigen keuken. Simple: bistronomie voor thuis is het kookboek voor elke thuiskok met restaurantambities. Simple is een prachtig en inspirerend kookboek van nieuw Nederlands talent: Jeroen de Zeeuw. Dit talent van eigen bodem heeft onder andere gewerkt bij: 'The Fat Duck' in Bray en 'Gordon Ramsay' in Londen, 'De Kas' in Amsterdam en 'Duin en Kruidberg' in Santpoort. Afgelopen april opende Jeroen de Zeeuw samen met Ditmar Zuiderhoek zijn eigen restaurant Simple in Utrecht. Restaurant Simple kwam gelijk als nieuwkomer binnen in de top 500 van Lekker.

Al verkrijgbaar vanaf € 18,-.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 18,- Bestellen
Bol Sale 2024
Bol Sale 2024