In SMAKELIJKE VERHALEN geeft een bont gezelschap van bekende Nederlanders zijn keukengeheimen prijs. Speciaal voor deze bundel schreven vijfentwintig markante persoonlijkheden ontroerende, onthullende maar vooral ook smakelijke verhalen over de rol die een bepaald gerecht heeft gespeeld in hun leven.Wat heeft Hanneke Groenteman met zuurkool? Waarom hebben tapas de voorkeur van Adriaan Jaeggi? En wat doen Jort Kelder en Georgina Verbaan in de keuken? Neem een intiem kijkje in de keuken van deze bijzondere auteurs, die tevens het recept van een van hun favoriete gerechten met u zullen delen.
Al verkrijgbaar vanaf € 7,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 7,50 | Bestellen |
1001 GERECHTEN EENVOUDIG EN LEKKERDeltasHebt u zin in vlees, gevogelte of eerder vis? Wilt u vandaag een verfrissende maaltijdsalade of een vegetarische maaltijd klaarmaken? Of had u eerder aan deegwaren gedacht? In dit boek vindt u vast iets naar uw...
Handige kooktips Gerechten beter bereiden Mislukte gerechten redden Originele variaties op bekende gerechtenHoe bewaar je kruidenboter? Hoe marineer je lamsvlees? Hoe vermijd je dat pasta plakt? Wat is larderen? Dit handboek is een onmisbaar...
Quiches Hartige taarten Pizza´s Pannenkoeken Tortilla´s Omeletten Salades SandwichesAls u niet veel tijd heeft om te koken, als u alleenstaand bent en toch graag lekker eet of als u onverwacht gasten te eten krijgt, biedt...