In Smaken van de seizoenen laat Gary Rhodes zien hoe jeoptimaal gebruik kunt maken van seizoenproducten om thuisde heerlijkste gerechten op tafel te zetten. Elk seizoen heeftbijzondere ingrediënten die van eigen bodem komen. Dezekunnen zo rijp mogelijk worden geoogst omdat ze niet van ver hoeven worden overgevlogen.In Smaken van de seizoenen zijn ruim 120 originele receptenopgenomen van voor-, hoofd- en nagerechten, zoals bijvoorbeeld Aspergesalade met nieuwe aardappelen en radijs, Zeetong met spinazie en worteltjes met vanille en rozemarijn en Taart met zwarte bessen, honing en amandelen. Gary’s recepten zijn makkelijk te maken, omdat zeuitgaan van smaak in plaats van gecompliceerde sauzen oftechnieken. Zo halen ze het beste uit elk seizoen.Gary Rhodes is bekend als ambassadeur van seizoenproducten van eigen bodem. Hij maakte voor de BBC acht televisieseries en schreef meer dan tien succesvolle kookboeken‘Ik ben een voorstander van het ontwikkelen van nieuwe smaken, maar we mogen nooit vergeten dat we in eigen land de beste producten ter wereld voortbrengen.’Gary Rhodes
Al verkrijgbaar vanaf € 19,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 19,50 | Bestellen |
SMAKEN VAN DE SEIZOENEN HERFST WINTER, G.RhodesDe herfst is een tijd van overvloed,met appelen en peren, pompoenen,wilde paddestoelen walnoten en wortelgroenten,alles vers geoogst. Zelfs in de winter is er een verrassende hoeveelheid verse producten van...