Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Sous Vide
 

Sous Vide

Hubertus Tzschirner

Het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur. Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen 'onder vacuüm' geseald in een vacuümzak en vervolgens op een constante, lage temperatuur en gedurende langere tijd in een waterbad bereid. De voordelen zijn duidelijk: vacuüm koken ontziet de vitaminen, de textuur wordt perfect, aroma en sappen kunnen niet ontsnappen en een exacte bereiding is gegarandeerd. Sous-vide belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuüm koken, introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeën de perfecte leidraad voor deze topklasse kooktechniek.

Al verkrijgbaar vanaf € 19,99.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 19,99 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Het ultieme hapjesboek
 

Het ultieme hapjesboek

In Het ultieme hapjesboek wordt aan het begrip fingerfood een nieuwe dimensie gegeven door ze te serveren als lolly of in een hoorntje. Complete gerechten worden heel nauwkeurig bereid in een miniatuur uitvoering en opgediend als ware kunstwerkjes met...

€ 29,95
Meer info

Bol Sale 2024
Bol Sale 2024