De stoomoven is een fantastisch apparaat, dat veel meer mogelijkheden biedt dan een stoompan. Vitamines blijven in de stoomoven behouden, de kleur blijft prachtig en de smaak wordt intens. De stoom omhult het gerecht, waardoor het gelijkmatig gaat wordt. Het resultaat? Proef zelf maar eens, u weet niet wat u overkomt! De stoomoven is bovendien veelzijdig en kan gebruikt worden voor onder andere groenten, aardappels en rijst, vlees en vis, en nog veel meer. Zelfs toetjes lukken verbazingwekkend goed in de stoomoven. In dit boekje vindt u 35 recepten van heerlijke, makkelijk te bereiden en bovendien gezonde gerechten. Een greep uit de recepten die aan bod komen: Courgette met tomaat en geitenkaas, Rijstrolletjes in bananenblad, Broodje bapao, Garnalen-groentewontons, Zoete lamsrolletjes in kool, Aardappelsalade met spekjes en Warme risottosalade met schaal- en schelpdieren. En om het compleet te maken krijgt u ook recepten van nagerechten, zoals Bananen met vijgen en rum, Sinaasappelcitroenflan en Crème Brûlée.
Al verkrijgbaar vanaf € 12,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 12,50 | Bestellen |
De Nederlandse keuken/ Dutch Cuisine - alle recepten staan in het Nederlands en in het Engels vermeld. Een authentieke zondagse soep, zelfgemaakte kroketten of een goede stamppot- In dit boekje staan veel typisch Nederlandse warme en koude, zoete en hartige...
De tajine vindt haar oorsprong in Marokko. Je kunt er eenpansgerechten in maken in vele variaties. De warmteoverdracht vindt in de tajine langzaam plaats, wat de smaak van de gerechten enorm ten goede komt. Francis van Arkel heeft een aantal tongstrelende...