Glazen in allerlei vormen en maten zijn heel populair om kleine gerechtjes in te serveren. Een met lekkers gevuld glaasje als aperitiefhapje, voorgerecht of dessert maakt altijd indruk, maar de bereiding ervan vraagt vaak ook veel tijd. Daarom staan er in dit boek veel originele ideeen voor verrines die in een handomdraai gemaakt zijn: maismix met krab en paprika, broccoliveloute met ham, garnalen met appel en gember... en heerlijke, zoete glaasjes met sinaasappel en kokoscreme of met bosbessen en witte chocolade... Sla snel dit boek open en ontdek hoe snel u mooie en lekkere verrines kunt bereiden!
Al verkrijgbaar vanaf € 12,90.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 12,90 | Bestellen |
De culinaire wereld staat niet stil. Er worden voortdurend nieuwe manieren gevonden om onze smaakpapillen in vervoering te brengen. Een nieuwe trend zijn allerlei soorten mousse, die soms ook wel espuma, emulsie, whip of spuma worden genoemd. Voor sommige...