Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Taarten soezen en pasteien
 

Taarten soezen en pasteien

Michel Roux

In Taarten, soezen, pasteien wordt de mythe ontkracht dat deeg maken heel moeilijk is. In dit compacte handboek zijn alle klassieke deegsoorten op eenvoudig en makkelijk te volgen manier beschreven en voorzien van een reeks inspirerende en originele recepten. Michel Roux, opgeleid in de klassieke Franse stijl, heeft meer dan dertig jaar ervaring als topkok en weet daardoor veel over dit onderwerp te vertellen.In elk hoofdstuk wordt een deegsoort toegelicht. De hoofdstukken beginnen met een spread waarop de techniek stap-voor-stap wordt beschreven. Daarna volgen recepten waarin het betreffende deeg op verschillende manieren wordt verwerkt, zowel zoet als hartig. De recepten variëren van klassiekers zoals quiche lorraine, pecanpie en citroentaart tot hedendaagse gerechten als canapés, gebak met zeevruchten en croustades van filodeeg. De klassieke gerechten hebben een moderne draai gekregen, terwijl de nieuwe recepten bijzondere smaakcombinaties of een lichtere kookstijl leveren. Het boek is voorzien van schitterende foto’s en zal zeker een nieuwe toonaangevende leidraad worden voor het zelf maken van deeg en gebak.Michel Roux had jarenlang drie Michelinsterren voor zijn vernieuwende restaurant The Waterside Inn in Bray. Zijn zeer succesvolle carrière begon met de opening...

Al verkrijgbaar vanaf € 69,95.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 69,95 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Michel Roux
 

Michel Roux

Een onmisbaar werk in de bibliotheek van iedere kok. Deze royale collectie recepten van de legendarische chef-kok en succesvolle auteur Michel Roux omvat meer dan 250 toprecepten uit zijn uitgebreide repertoire. Zijn hartstocht voor eten en koken is nog...

€ 12,50
Meer info

Bol Sale 2024
Bol Sale 2024