40 recepten voor zoete en hartige tartelettesKleurrijk, verrukkelijk en toch zo eenvoudig te maken!Naast handige en duidelijk uitgelegde basisrecepten (waaronder zoet deeg met amandel, zoet deeg met cacao, Linzerdeeg en Bretons zanddeeg) vindt u in dit boek 40 recepten voor zoete en hartige taartjes van de hand van de creatieve chef-patissier Christophe Adam.Klassiek (met chocolade, citroen, kersen, koffie...), van het seizoen (met vijgen, bosaardbeien, frambozen...), creatief (blacktarte, schijn bedriegt, wortel met kokos, taartje niçoise...): Christophe leert u de kneepjes van het vak en alles wat u nodig heeft om zelf thuis prachtige en originele tartelettes te maken.Christophe Adam heeft zijn talent ontdekt en ontplooid bij grote zaken als Le Gavroche en Le Crillon. In 1996 ging hij als creatief directeur aan het werk bij Fauchon. Tegenwoordig ontwerpt hij gebak 'op maat', is hij consultant en houdt hij zich bezig met het runnen van Adam's, zijn zaak voor tartines et café in Parijs. Zijn creaties zijn een lust voor het oog!
Al verkrijgbaar vanaf € 7,90.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 7,90 | Bestellen |
Geel, rood, groen, oranje... Zacht, stevig, knapperig... Christophe Adam laat u kennismaken met de appel in al zijn verschijningsvormen. U leert van verschillende soorten appels de kenmerken (zoet, zuur, aromatisch, hard) en de mogelijke toepassingen...