Gebak met chocolade, romige crèmes en flans, zachte cakes, krokante koekjes, fruitige taarten en verrassende nagerechten met zelfgemaakt ijs... Taart, gebak en desserten zijn de finishing touch van elke maaltijd en zijn pure verwennerij voor de zintuigen. Zie je hoe de chocoladesaus sierlijk over het vanille-ijs loopt? Ruik je de aromatische kruidensuiker die zich vermengt met het sap van verse aardbeien? Voel je hoe de luchtige biscuit terugveert als je er een stukje van afsnijdt? Hoor je hoe de meringue knapperig kraakt als je erin bijt? Proef je de harmonie van smaken in elke creatie?Laat je in dit boek meevoeren tussen echte klassiekers en originele recepten en (her)ontdek hoe heerlijk zoet kan zijn!
Al verkrijgbaar vanaf € 19,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 19,95 | Bestellen |
Gebak met chocolade, romige crèmes en flans, zachte cakes, krokante koekjes, fruitige taarten en verrassende nagerechten met zelfgemaakt ijs… Taart, gebak en desserten zijn de finishing touch van elke maaltijd en zijn pure verwennerij voor de zintuigen....
Vergeet de ingewikkelde desserts en ga eens koken met chocolade. Je zult al je familieleden en vrienden een enorm plezier doen met deze verzameling heerlijke originele, speelse, klassieke en minder klassieke chocoladerecepten.
Met de technieken en recepten uit dit boek maak je de lekkerste droombonbons. En niet alleen bonbons, maar ook koekjes en grotere chocoladecreaties waar alle liefhebbers van chocolade versteld van zullen staan!