Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van True Food
 

True Food

Carrie Solomon

Koken met seizoensproducten Koken met respect voor de seizoenen en met lokale ingrediënten is niet alleen smaakvoller, je doet er ook de natuur een plezier mee. Lokale seizoensproducten hebben een veel intensere smaak dan verwerkte of geïmporteerde producten. Bovendien zijn ze veel milieuvriendelijker, omdat de voedingswaren geen duizenden kilometers moeten afleggen met de boot of het vliegtuig. Carrie Solomon helpt de lezer om de voetprint van een maaltijd te begrijpen en te evalueren. Ze benadrukt dat hierbij zeker niet ingeboet moet worden aan verscheidenheid in ingrediënten. In haar boek geeft ze voor elk seizoen heerlijke recepten met de oogst van dat moment.

Al verkrijgbaar vanaf € 8,70.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 8,70 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van Een Amerikaanse in Parijs
 

Een Amerikaanse in Parijs

Typische Amerikaanse klassiekers met Franse flair Carrie Solomon, een Amerikaanse uit de Midwest, neemt ons mee naar haar Amerika voor een kennismaking met haar keuken. Die is born in the USA maar made in France: - De musts: pancakes, french fries, cheeseburgers,...

€ 19,99
Meer info

 
Afbeelding van Sushi & ceviche
 

Sushi & ceviche

Verse vis is een culinaire trend én is supergezond. Carrie Solomon presenteert in dit boek heerlijke gerechten op basis van duurzaam gevangen vis. Ook geeft ze recepten voor sauzen en kruiden, lunches en salades, bowls en schotels om te delen. Van Hawaïaanse...

€ 19,99
Meer info

Bol Sale 2024
Bol Sale 2024