Koken met seizoensproducten Koken met respect voor de seizoenen en met lokale ingrediënten is niet alleen smaakvoller, je doet er ook de natuur een plezier mee. Lokale seizoensproducten hebben een veel intensere smaak dan verwerkte of geïmporteerde producten. Bovendien zijn ze veel milieuvriendelijker, omdat de voedingswaren geen duizenden kilometers moeten afleggen met de boot of het vliegtuig. Carrie Solomon helpt de lezer om de voetprint van een maaltijd te begrijpen en te evalueren. Ze benadrukt dat hierbij zeker niet ingeboet moet worden aan verscheidenheid in ingrediënten. In haar boek geeft ze voor elk seizoen heerlijke recepten met de oogst van dat moment.
Al verkrijgbaar vanaf € 8,70.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 8,70 | Bestellen |
Typische Amerikaanse klassiekers met Franse flair Carrie Solomon, een Amerikaanse uit de Midwest, neemt ons mee naar haar Amerika voor een kennismaking met haar keuken. Die is born in the USA maar made in France: - De musts: pancakes, french fries, cheeseburgers,...
Verse vis is een culinaire trend én is supergezond. Carrie Solomon presenteert in dit boek heerlijke gerechten op basis van duurzaam gevangen vis. Ook geeft ze recepten voor sauzen en kruiden, lunches en salades, bowls en schotels om te delen. Van Hawaïaanse...