De Gouden Hoorn van Constantinopel Istanbul - aan de Bosporus is de smeltkroes van oude culturen en verfijnde gerechten. Op de brug tussen Europa en Azië komen ongekend veel recepten en kruiden, vlees- en vissoorten, groenten en vruchten samen. Een fantasievolle bereiding en nimmer geproefde lekkernijen maken de Turkse keuken tot en belevenis voor reislustige fijnproevers en avontuurlijke hobbysten. Laat u zich leiden door de culinaire contreien van de Osmaanse provincies: van eetlustopwekkend voorgerechten tot smakelijke soepen, van vlees en vis tot groent( rijst-, noedel- en deeggerechten. Een veelvoud aan ideeën voor zoetigheden, koek en gebak en 's lands typische dranken garanderen een onvergetelijke maaltijd. De beknopte spraakkunst, de wetenswaardigheden over Turkije en de bevolking, over de leef- en eetgewoonten verschaffen de geïnteresseerde kok en fijnproever het zuivere genot van de 'cuisine turque'. 50 kleurenfoto's laten uw ogen zien wat uw mond proeft. 144 overzichtelijk gepresenteerde bladzijden maken het'nakoken'tot een leerzaam genoegen.
Al verkrijgbaar vanaf € 22,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 22,50 | Bestellen |
Zuinig koken, energie en tijd besparen, dat zijn de grote voordelen, de nieuwe, moderne manier om te koken. Van het gaar koken, ontdooien en verhitten tot aan het gecombineerde gaar koken toe. Dit prachtige boek biedt u adviezen en recepten voor alle...
Voor iedereen die van leuke, smakelijke en gemakkelijk te maken gerechten houdt, is dit overzichtelijke kookboekje bij uitstek geschikt In vier hoofdstukken vindt u tal van gevarieerde recepten met kaas, veelzijdig gebruikt: in soepen en voorgerechten,...