'Een geweldigen zorgvuldig geschreven boek' - Jamie Oliver Van Scone tot Teacake is een nieuwe uitgave van Brits Bakboek, een ode aan de iconische Britse bakcultuur. In dit boek geeft Regula Ysewijn haar favoriete Britse recepten voor zoet en hartig gebak. Van de fruitcakes en hartige imposante pies waar de Britten beroemd om zijn, tot onbekendere koekjes en taartjes voor bij de iconische Afternoon Tea.Ieder recept vertelt een verhaal over het landschap, de tradities, de geschiedenis en de legendes van Groot-Brittannië. Veel van de recepten zijn gebaseerd op recepten die Regula tegenkwam tijdens haar historisch onderzoek, anderen zijn recentere klassiekers die ze al jaren bakt.
Al verkrijgbaar vanaf € 33,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 33,99 | Bestellen |
Dit boek is een ode aan de authentieke cafés in België, aan de cafébazen en -bazinnen die er achter de toog staan, en aan de stamgasten die er hun pintjes komen drinken. Het is ook een pleidooi om zorgzaam om te springen met het Belgische café-erfgoed;...
Culinair fotografe Regula Ysewijn neemt je in Pride and Pudding mee op reis door de fascinerende culinaire geschiedenis van Groot-Brittannië en vertelt waarom de Britse keuken ten onrechte een slechte naam kreeg.Via authentieke en historische gerechten,...
Genomineerd voor het Food and Friends Gouden Kookboek, vakjuryprijs 2023 Regula verbeeldt met haar verhalende fotografie en recepten het landschap van de rijke bakcultuur van de Lage Landen. Van het donkere roggebrood en de honingkoek die de ruggengraat...