Kiezen om voluit plantaardig te gaan heeft alleen maar positieve eff ecten. Maar hoe moet dat? Vegan koken vraagt wat knowhow, gelukkig zijn de oplossingen vrij eenvoudig. Je moet alleen weten welke plantaardige alternatieven je waarvoor kunt gebruiken. Neem nu een ei. Komt voor in veel van je favoriete recepten: om te binden, om te paneren, om op te kloppen. Kun je dat eitje overal op dezelfde manier vervangen? Nee, de oplossing is telkens verschillend. Maar het lukt! Proef maar van de quiche met pompoen en prei, de eiersalade, de tortilla van vermicelli, de appeltaart en de schattige Pavlovataartjes. Ook voor kaas gaan de auteurs op zoek naar aangepaste oplossingen voor de hartige smaak, de smeuïgheid of het krokante korstje. Zoals bij het gegratineerd witloof, de cashewnotensmeerkaas met dille, de wrap met feta en avocado en de kwarktaart met frambozen en speculaas. Plantaardige melk en room zijn er bij de vleet. Weet wat je kiest voor welke bereiding! Dan lukt je lasagne, maak je originele amandelpolenta en wordt de aardbeienbavarois lekker luchtig. Vandaag vegan! is niet alleen een boek over plantaardig koken, het is vooral een boek over lekker eten. Niet alleen voor de doorgewinterde veganist, voor wie vegan vanzelfsprekend is, maar ook voor de nieuwsgierige starter die...
Al verkrijgbaar vanaf € 22,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 22,99 | Bestellen |
In Veggie of Vegan, lekker simpel vind je meer dan 70 recepten die vlot te maken zijn. Niet ingewikkeld, niet tijdrovend, met makkelijk verkrijgbare ingrediënten én alle geïllustreerd met heerlijke foto’ s van Heikki Verdurme. Er zit van alles wat...
'La cucina verde' is een ontmoeting tussen twee boeiende culinaire werelden: de Italiaanse keuken met haar zuiderse warmte en de veggiekeuken met haar liefde voor groenten. Voeg daarbij de creativiteit van twee ervaren veggie-auteurs en je krijgt gerechten...
Wat ben je met honderd argumenten waarom het zo belangrijk is om vaker vegetarisch te eten als je geen idee hebt hoe je lekker kunt koken zonder vlees en vis? Ja, er is een fantastisch aanbod aan plantaardige producten, maar hoe combineer je dat allemaal...