Varkensgebraad, gehakt, een varkenskotelet… Allemaal zo alledaags en toch zo lekker ! Waarom doet varkensvlees toch zoveel smaakpapillen tintelen ? Wel, omdat het met zoveel gecombineerd kan worden en omdat Belgen bourgondiërs zijn en daarom zo graag van de goede dingen des levens genieten. In ’Varkensvlees’ staan tientallen creatieve recepten. Naast klassiekers als hutspot, worstenbrood of varkensgebraad vind je verrassend originele recepten als varkenshaasje in een hamjasje, waterzooi van varkensworst, gebraad gevuld met droge vruchten, stoofschotel met rode kerrie en kokos. Rond varkensvlees bestaan een aantal vooroordelen. Zo zou het bijvoorbeeld te vet zijn. In ‘Varkensvlees’ worden dit soort fabeltjes eindelijk uit de wereld geholpen.
Al verkrijgbaar vanaf € 14,40.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 14,40 | Bestellen |
Een hammetje in de hutspot, een sappig varkenshaasje, spareribs op de barbecue, spek met eieren, stoofvlees met frietjes, een boterham met gerookte ham, worst, schnitzel, cordon bleu of pita. Varkensvlees is een dankbaar product. Je kunt er in alle seizoenen...
kipGevarieerd, gezond en overheerlijk!Kip is een graag gezien ingredi in elke keuken. Het is niet alleen heel licht en gezond, maar door de eindeloze variaties verrast kip telkens weer opnieuw. In Kip vindt u tientallen overheerlijke, afwisselende recepten:...
Wat kan een heerlijke portie winterkost op een ijskoude dag smaken. Tijdens de herfst en de winter is er een ruim aanbod aan typische wintergroenten als kolen, raapjes, pompoen of witloof. Alleen weet men vaak niet wat ermee in de keuken aan te vangen....