De moderne samenleving bestrijdt zwaarlijvigheid, de alomtegenwoordige en ongezonde fastfoodindustrie en onhygiënische vleesverwerkingsindustrie. Het is dus geen wonder dat veel mensen met een zucht van verlichting overstappen op vegetarisch koken. De vooroordelen tegen vegetarische koken kennen we allemaal: angst voor gebrek aan diversiteit en kwaliteit, borden vol droge granen tegen een achtergrond van slappe, overkookte broccoli. Vegetarisch spreekt deze mythes tegen en wil de bezorgde chef geruststellen en inspireren. Dit kookboek bewijst dat een goed vegetarisch dieet absoluut niet afgezaagd of alledaags hoeft te zijn. Neem een knapperige peultjessalade en een lekkere falafel of misschien gaat u voor de auberginespiesen, met daarnaast wat kruidig naanbrood?
Al verkrijgbaar vanaf € 6,75.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 6,75 | Bestellen |
Een vegetarisch eetpatroon met voldoende groenten, fruit, peulvruchten, brood, graanproducten, zuivelproducten en eieren levert alle voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. En dat die voeding bovendien ook nog eens zorgt voor culinaire topmomenten...
Meer dan 50 heerlijke, makkelijke en gezonde recepten voor chefkoks in spe. Koken is leuk! bevat alles wat de beginnende chefkok nodig heeft om aan de slag te gaan in de keuken. Aan de hand van duidelijke uitleg, veel foto’s en handige stappenplannen...