Groenten schitteren op de grill en BBQ met de geweldige vegan BBQ-recepten uit Vlam in de plant, van de auteurs van Man.Eat.Plant Met de veg(a)n BBQ-recepten van Maartje Borst en Lisette Kreischer in Vlam in de plant laat je groenten schitteren op de grill. Van overheerlijke drumsticks van oesterzwam, roasted broccoli met romesco tot gegrilde perziken met custard en frambozen en alle benodigde info over bijzondere technieken en bereidingswijzen. De BBQ is bij uitstek een fantastische tool om groente ontzettend veel smaak te geven. Door planten boven hete kolen te roosteren krijgen ze een heerlijke gekaramelliseerde korst, met een enorme smaakboost als gevolg. Daarnaast dringt de houtachtige rook van de kolen door de celwanden van planten heen, waardoor een 'saaie' groente opeens een diep aroma krijgt. De voedzame, volwaardige, vriendelijke en duurzame plantaardige keuken verdient de spotlight. Dus laat je verleiden en verlekkeren door de overvloed aan groente, granen, peulvruchten, noten, zaden, paddenstoelen, wieren, fruit en kruiden, kies de juiste grillmethode voor je groente en zet die vlam in de plant! Hét cadeau een verjaardag, Sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar. Of je nou BBQ’t op je kamado, Big Green Egg, Bastard of Weber, dit kookboek mag niet ontbreken in je collectie....
Al verkrijgbaar vanaf € 25,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 25,99 | Bestellen |
Vier de seizoenen met de vegan recepten uit Elke dag feest van Maartje Borst, het vegan antwoord op Yvette, Nigella, Delia & Donna Met haar nieuwe kookboek Elke dag feest laat Maartje Borst zien dat plantaardig eten het hele jaar door heerlijk is. Voor...
‘Taart ende Koeck’ is het eerste bakboek van Maartje Borst, het vegan antwoord op Yvette en Nigella. Ouderwets lekkere baksels met simpele, slimme, natuurlijk ingrediënten: 100% vegan, 100% lekker! Maartje Borst bewijst met ‘Taart ende Koeck’...
Maartje Borst, auteur van bestseller Taart ende Koeck geeft in het kookboek Very Merry Vegan December heerlijke recepten voor Kerst, Sinterklaas en Oud en Nieuw. Van borrelplanken tot baksels, van oliebollen of speculaas tot een vegan ‘garnalencocktail’...