Zot? Ja, van koken! Net als ik. Ik ben geen chef, ik heb geen hotelschool gedaan, maar ik denk dat ik elke tv-show en elk YouTube-filmpje over koken wereldwijd heb gezien. Eigenlijk ben ik een tv-opgeleide kok. Ik kook op gevoel, weeg heel weinig af, ben eerder bezig met voelen, proeven, ruiken. In dit boek deel ik - voor jullie gemak - wél de juiste hoeveelheden en correcte gaartijden van 70 van mijn favoriete recepten. Het is een verzameling geworden van Belgische klassiekers, megalekkere zoeternijen, snelle gerechten en makkelijke Japanse specialiteiten. Daarbij vind je 29 hacks: slimme shortcuts die koken plezieriger en makkelijker maken. Ideaal om zelf ook recept na recept zot van koken te worden.
Al verkrijgbaar vanaf € 14,75.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 14,75 | Bestellen |
Je hoeft geen uren in de keuken door te brengen. 31 minuten volstaan. Deze recepten zijn snel en perfect voor wie van lekker eten wil genieten zonder al te veel tijd te verspillen. Waarom precies 31 minuten? Voor mijn 31ste verjaardag wilde ik een boek...
Er waren nog zoveel verhalen die ik wilde vertellen. Zoveel recepten die ik wilde delen. Zoveel keukenwaanzin waarmee ik u wilde bestoken. Ik ben erg eclectisch en chaotisch in mijn hoofd. En mijn boeken zijn dat dus ook. Wat kun je verwachten in dit...
Loïc lijkt een doodgewone gast: net aan het werk, trapt weleens tegen een voetbal, speelt in een bandje ... Maar achter het fornuis gaat hij helemaal los, en wordt hij The Rookie Cook! Met zijn flitsende #kotfood-filmpjes (en zijn sympathieke zelf natuurlijk)...