Koken is helemaal niet zo moeilijk als het soms lijkt. Sterker nog, de technieken uit (groot)moeders tijd zijn grotendeels nog steeds van toepassing! Dit nieuwe basiskookboek leert je de verschillende 'ouderwetse' bereidingswijzen, maar dan wel aangepast aan onze hedendaagse menukaart en stijl van koken. Van groenten, vlees en vis tot rijst- en pastagerechten; je treft er alles in aan! Ook bevat het informatie over keuken- gereedschap, maten en gewichten en schoonmaaktips. Je kunt er bovendien je eigen succesrecepten in kwijt. Zo wordt dit een extra nuttig bewaar-kookboek!
Al verkrijgbaar vanaf € 8,60.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 8,60 | Bestellen |
Het woord 'amuse' komt uit het Frans en betekent letterlijk 'vermaak voor de mond'. In luxe restaurants is het vaak de gewoonte om de gasten een klein hapje te serveren voordat het voorgerecht geserveerd wordt. En dan gaat het niet over stokbrood met...
Biologisch wordt niet meer beschouwd als suf of stoffig. Het is niet alleen vanuit een toenemend verantwoordelijkheidsgevoel voor duurzaam geproduceerd voedsel en dierenwelzijn dat biofood steeds populairder wordt. Steeds meer dringt ook het besef door...
Eerlijk genieten sluit aan op de trend om steeds meer producten rechtstreeks van de boer te kopen. Met tal van recepten en volop informatie.