Biologisch wordt niet meer beschouwd als suf of stoffig. Het is niet alleen vanuit een toenemend verantwoordelijkheidsgevoel voor duurzaam geproduceerd voedsel en dierenwelzijn dat biofood steeds populairder wordt. Steeds meer dringt ook het besef door dat biologische producten in veel gevallen gewoon lekkerder en voller smaken. Dat is het uitgangspunt van dit rijkelijk geïllustreerde en modern vormgegeven boek: koken met meer smaak door gebruik van biologische producten. De recepten zijn gegroepeerd rond de thema’s ‘fruit en groente’, ‘kaas en zuivel’, ‘vlees’, ‘vis’ en ‘meel en meelproducten’ en worden per hoofdstuk voorafgegaan door een informatieve inleiding.
Al verkrijgbaar vanaf € 6,-.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 6,- | Bestellen |
Koken is helemaal niet zo moeilijk als het soms lijkt. Sterker nog, de technieken uit (groot)moeders tijd zijn grotendeels nog steeds van toepassing! Dit nieuwe basiskookboek leert je de verschillende 'ouderwetse' bereidingswijzen, maar dan wel aangepast...
Eerlijk genieten sluit aan op de trend om steeds meer producten rechtstreeks van de boer te kopen. Met tal van recepten en volop informatie.
Friandises worden geserveerd na een heerlijk diner, als afsluiter bij een geurige, vers gezette kop koffie of thee. Ze worden meestal gepresenteerd op een schaaltje, bordje, plankje of etagère met hierop verschillende soorten friandises. Dit ziet er...