Een amuse is klein, maar fijn. Dat moet je zien én proeven. Amuses in een glaasje zijn hip en geven een etentje nét die extra aandacht om het direct tot een geslaagde avond te maken. Met amuses in een glaasje kun je flink variëren in vulling én presentatie. Tegenwoordig zijn er mooie glaasjes in allerlei vormen en maten te koop om de amuses in te serveren.Dit boek bevat 35 recepten van amuses die allemaal zodanig zijn bereid, dat ze prima in een glaasje passen. Naast amuses die voor het diner geserveerd kunnen worden, waarbij er keuze is tussen soepjes, vegetarische amuses en amuses met vlees of vis, presenteert Francis van Arkel ook 7 amuses die geserveerd kunnen worden voor het zoete dessert.Francis van Arkel ontwikkelt recepten voor kooktijdschriften en schreef diverse kookboeken. Francis is daarnaast werkzaam als foodstyliste en heeft een zelfstandige praktijk waarin zij voedingsadviezen geeft.
Al verkrijgbaar vanaf € 23,75.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 23,75 | Bestellen |
In deze onmisbare gids over de wereld van witte wijn vindt u uitleg over proeven, kiezen, bewaren en serveren. 500 Witte Wijnen is in heldere, begrijpelijke taal geschreven en bevat een overzicht van iedere wijnregio. Uw smaakpapillen zullen in verleiding...
Fruitgebak, verjaardagstaarten, brood, petit fours, cake. De Bak encyclopedie geeft u een volledig beeld met recepten voor de ware bakliefhebber.* Met meer dan 500 recepten in 13 uitgebreide hoofdstukken* Ideeën en tips voor speciale gelegenheden* Tips...
De Academia Barilla werd in 2004 opgericht en heeft als missie de rol van de Italiaanse kookkunst te bevestigen, het regionale Italiaanse culinaire erfgoed te beschermen tegen imitaties en de opmerkelijke Italiaanse restauranttradities te ondersteunen...